reviews 10,000 • FANTASTIC! New rating-img

Marke-hemp-NO-THC_r_o

Om oss

Hemply Balance historia

Emil Sandin, grundare av Hemply Balance, spenderade 2015 en längre tid i Kalifornien, USA. Under vistelsen där fick han upp ögonen för fytocannabinoider. En naturlig produkt som fanns på alla hälsoorienterade ställen i hela delstaten. Med sitt fokus på hälsa, kost och välmående föll sig intresset för cannabinoider naturligt och användningen av hampaprodukter utan THC blev lite av en vardag under vistelsen där. Kärlek vid första ögonkastet, typ.

Månader senare, tillbaka i Sverige hade intresset för cannabinoider fastnat. Emil började leta efter svenska hampaprodukter och upptäckte att utbudet av bra, säkra och prisvärda produkter helt enkelt inte fanns. De företag som sålde hampaprodukter kändes, helt krasst rätt ”shady. Inga labb-analyser fanns att tillgå och det fanns heller inget innehåll av procentuell mängd cannabinoider angivet på flaskorna. För att inte tala om ovissheten i huruvida dessa produkter innehöll tungmetaller, pesticider, eller andra toxiner. Dessutom innehöll samtliga fytocannabinoiden THC, i enligt producenten ”lagliga” halter. Tack, men nej tack.

Vad gör man då? Jo, man, Emil i det här fallet, tog saken i egna händer och startade ett företag för att fylla ett på tok för stort hål på denna marknad. Det behövdes bra hampaprodukter innehållande fytocannabinoider helt utan THC tillhandahållna av ett seriöst och transparent företag. Någon behövde göra det. Simple as that.

Sagt och gjort. Vi snabbspolar några månader och Hemply Balance var igång. Med hampaprodukter med ett brett spektrum fytocannabinoider  framställda med en helt unik extraktionsprocess och helt utan THC. Labbtestade, biotillgängliga och säkra produkter levererade av ett transparent företag med fokus på snabb frakt och bra priser. Det tog inte särskilt länge innan Hemply Balance behövde bli fler och flytta till större lokaler. Resten är historia.

Vilka är vi som jobbar med Hemply Balance?

Ett virrvarr av kreativa, energirika och glada ”doers” som vill må bra varje dag, hela året, livet ut. Varumärket grundades genom att det som behövdes inte fanns. Alla som jobbar med Hemply har ett stort intresse av fytocannabinoider och terpener. Vi tror att om man vill må bra så måste man vara i balans. Inte för mycket, inte för lite. Inte för starkt, inte för svagt. ”The sweet spot” liksom. Balansen mellan alla funktioner i vår kropp och i livet. Det är verkligen kärnan till allt välmående. På riktigt. Tänk på det ett tag innan du läser vidare. Det här är något vi vill att alla människor ska veta och känna. Kanske kan det så småningom bidra till att göra världen lite mer i balans. En dag i taget. En kund i taget.

Välkommen till Hemply Balance. Till ekologiska hampaprodukter helt utan THC. Till ett brett spektrum av fytocannabinoider. Till väldoftande terpener. Till ett transparent varumärke med schyssta metoder och bra priser. Till hjälpsam och kunnig kundtjänst. Till fint designade produkter och hemsida. Till snabb och trygg leverans, från dörr till dörr. Till en Instagram som kryddar upp vardagen. Till produkttexter som få dig att le lite mer, sådär en måndagsmorgon.

Scroll Up