reviews 10,000 • FANTASTIC! New rating-img

Marke-hemp-NO-THC_r_o

Om våra hampaprodukter

cbd-icon

Köp Skandinaviens mest lättupptagliga hampaolja

Alla våra produkter är framställda från hampa som förädlats, korsats och utvecklats för att få en jämn och hög halt av fytocannabinoider (ca 18%) men med extremt låg halt THC (som vi såklart tar bort helt och hållet i extraktionen).

Plantorna som används till framställningen av våra hampaprodukter kommer från ”kloner” eller, som de kallas i folkmun, sticklingar. Detta betyder att man tar skott från de starkaste och friskaste plantorna och driver upp nya plantor. En stickling är en exakt genetisk kopia av den planta den tagits ifrån. Med andra ord kan vi alltså garantera att alla våra produkter alltid innehåller samma mängd cannabinoider och terpener.

Bild i platta

Vikten av säkert odlad hampa

Många av våra konkurrenter producerar sina hampaprodukter från en hampasort som är framodlad för att ge starka fiber. Slutprodukten i dessa fall är till för användning inom repindustrin och till fröproduktion/hampafröolja.

Denna hampa innehåller naturligt inte särskilt mycket cannabinoider (ca 2%) vilket betyder att det går åt enorma mängder växtmaterial för att utvinna dem. Detta ger en större risk för högre halter tungmetaller och gifter i slutprodukten eftersom hampaväxten naturligt tar upp mycket gifter från närmiljön. Det finns flera företag som framställer sina produkter av hampa från Kina eftersom den råvaran är billigare. Tyvärr innehåller den också ofta stora mängder föroreningar. Hampan som används till våra produkter odlas långt ifrån sådana farliga miljöer.

Ansvarsfulla odlingsmetoder

Vår hampa odlas med ansvarsfulla metoder på småskaliga jordbruk i Colorado, USA. För att undvika föroreningar som kan tas upp av växterna används inga maskiner utan hampan planteras, sköts och skördas för hand och utan bekämpningsmedel.

Hög naturlig halt cannabinoider och terpener

Vid framställningen av våra produkter använder vi alltid det allra finaste delarna av hampaplantan såsom blommor och mindre blad. Detta i kombination med vår unika extraktionsprocess resulterar i en hampaolja helt fri från THC med ett brett spektrum cannabinoider och terpener.

Dessutom utan mindre välsmakande klorofyll och utan onödiga lipider (Blä, usch och fy). Genom den unika framställningsprocessen kan vi också garantera att alla våra produkter är fullständigt fria från THC.

Hög biotillgänglighet

Alla hampaprodukter i vårt sortiment är också framställda med fokus på hög biotillgänglighet vilket på svenska betyder att de är lättupptagliga för kroppen. Det gör i sin tur att våra produkter räcker längre eftersom mindre mängd behövs.

Våra hampaprodukter är helt fria från THC och därmed lagliga i Sverige

Alla våra produkter framställs med en unik metod som tar bort precis all THC. Till varje produkt finns utförliga labbrapporter från två oberoende laboratorier som visar bland annat detta. Utöver det är alla produkter testade och godkända av svenska Tullverket. I de flesta andra producenters hampaoljor finns nästan alltid lite THC kvar som ger positivt utslag vid ett urinprov och som dessutom numera är klassade som narkotika i Sverige.

Skillnaden mellan hampaolja, cannabisolja och hampafröolja

Hampaolja utvinns från hampaväxtens löv och blommor. Den innehåller höga halter av cannabidiol och andra fytocannabinoider och terpener men mycket låga eller nästan inga halter av THC alls.

Cannabisolja utvinns ur växten cannabis som är i stort sett samma växt som hampa men som innehåller höga halter THC och lägre halter av cannabidiol och andra cannabinoider. Cannabisolja är narkotikaklassad och helt olaglig. Oljor med höga halter THC gör användaren ”hög”.

Hampafröolja utvinns från hampaväxtens frön och innehåller inga cannabinoider eller teprpener alls.

Hampaolja

Denna produkt finns i tre olika styrkor, 5 % och 15% och 20%. Procentsatsen talar om vilket mängd cannabinoider som produkten innehåller. Oljan har ett brett spektrum cannabinoider men är helt fri från THC. Den är alltså helt laglig att använda. Utöver cannabinoiderna är hampafröoljan i produkten mycket rik på fettsyrorna omega-3 och omega-9. Yeey!

Våra vattenlösliga oljor, kapslar och pulver – framtidens hampaprodukter

Vid framställningen av våra vattenlösliga produkter används en unik metod som gör att cannabinoiderna lättare och snabbare tas upp i kroppen. Detta är vi helt ensamma om i Europa. Vi använder alltid de allra finaste delarna av hampaplantan vid framställningen av denna produkt, blommor och mindre blad. Detta i kombination med vår unika extraktionsprocess resulterar i en hampaolja helt fri från THC men med ett brett spektrum cannabinoider och terpener. Och som dessutom är extra lättupptaglig och löslig i alla drycker livet har att erbjuda.

De flesta andra vattenlösliga hampaprodukter på marknaden består tyvärr ofta av isolerade CBD-kristaller. Det betyder att man får i sig endast cannabidiol men inga andra nödvändiga cannabinoider och terpener. De behövs för att ge en komplett produkt då de olika cannabinoiderna samverkar med varandra. Det här samspelet mellan cannabinoiderna är mycket viktigt och kallas för synergieffekt.

Med våra vattenlösliga produkter får du helt enkelt mer cannabinoider och terpener för pengarna. More bang for the buck!

Vattenlöslig hampaolja och hampapulver

Vår vattenlösliga hampaolja innehåller 7.5% och vårt vattenlösliga hampapulver 20% av våra unika vattenlösliga cannabinoider och bör blandas ut i valfri dryck då koncentratet smakar rejält beskt. Perfekt i morgonkaffet, kvällsteèt, i proteinshaken efter gymmet eller i ett glas vatten. En klar kundfavorit, som såklart är helt fri från THC.

Hampakapslar med vattenlöslig hampaolja

Kapslar kan vara ett lättare sätt att få i sig cannabinoider om du tycker pipettflaskor kan vara svårdoserade eller kladdiga att hantera eller om du har svårt för smaken. Bara skruva av locket, ta en kapsel och svälja. Perfekt för dig som ofta är på. Alla våra kapslar innehåller våra unika, lättupptagliga och vattenlösliga cannabinoider. Så klart helt THC-fria.

Hampa Hudsalva

Vi har noggrant valt ut var och en av råvarorna till denna hudsalva. Bättre än så här blir det inte. Helt naturlig, Non-GMO, inte testad på djur och självklart är cannabinoiderna i den från hampa som odlas enligt ansvarsfulla principer. En helt naturlig hudsalva som är snäll från början till slut helt enkelt. Och precis som alla våra andra produkter, helt fri från THC.

Scroll Up