no-thc

Home > Villkor & info

Villkor & info

cbd-icon

Ja vi vet, utan tvekan den tråkigaste delen på vår hemsida. Men, ack så nödvändig. Här hittar du information om vilka vi är, vart vi sitter, vart returer ska skickas, vilken färg på underkläderna vi har, våra olika betalningssätt, hur vädret ska bli och mycket annat. Ja, du vet allt det där viktiga.

Så, hämta lite popcorn, luta dig tillbaka och ha en riktigt tråkig läsning!

Företagsinformation

Innehållet i denna webbutik tillhandahålls, uppdateras och hanteras av följande företag:

Företagsnamn: Hemply Balance

Organisationsnummer: 559077-8311

Kontakt

Telefonnummer: +46 (0) 734445391 (vardagar 10.00-17.00)

E-postadress: contact@hemplybalance.se

Betalning och priser

Alla priser är dagsaktuella och kan komma att ändras i framtiden. Individuellt och aktuellt totalpris för din beställning summeras i kassan, inklusive eventuella avgifter för frakt och betalning, samt moms.

Vi erbjuder följande betalsätt:

Dibs Easy

Betala snabbt, enkelt och tryggt med kort eller faktura.

Swish

Ett supersnabbt och enkelt betalningsalternativ. En kundfavorit. Du betalar snabbt och enkelt med din smartphone inom Sverige.

Klarna konto- och delbetalning

Ett smidigt sätt att själv bestämma hur mycket du vill betala varje månad eller om du vill betala in hela skulden för att avsluta delbetalningen. Kontofakturan skickas den 10:e varje månad via mejl eller post.

Klarna faktura

”Få först. Betala sen” betyder att du först får hem dina varor och har 14 dagar på dig att fundera lite innan du betalar. Eller bara om du vill betala sen och använda nu. Skulle något vara fel täcks du dessutom av Klarnas köparskydd. En annan fördel är att du kan logga in hos Klarna för att se och hantera alla fakturor. Du kan till exempel betala med ett klick eller förlänga betaltiden.

PayPal Checkout Express

Handla snabbt och enkelt med kort eller via PayPal-konto.

Hemply Balance tillämpar konsumentköplagen och även distansavtalslagen vid köp via vår hemsida. För att genomföra en beställning krävs det att du är 18 år och myndig eller har målsmans medgivande.

Leveranser och returer

Vi erbjuder följande leveransmetoder:

Leverans:

40 SEK för leveranser inom Sverige. Leveranstid 1-3 arbetsdagar.

Fri frakt inom Sverige på köp över 600 SEK.

Villkor för leverans anges även i kassan under respektive leveranssätt. Om inget anges gäller 30 dagars leveranstid. Om en artikel har avvikande leveranstid står det angivet vid respektive artikel. Om leveransförsening uppstår meddelar vi dig detta genom e-post. Du som kund har alltid rätt att häva köpet vid leveransförseningar. Vi kommer att göra allt vi kan för att fullfölja din beställning. Det kan finnas tillfällen som gör det omöjligt att fullfölja beställningen, exempelvis då vår leverantör eller speditör inte kan fullfölja deras åtagande till oss. Vi förbehåller oss rätten att friskriva oss från all ersättning till kund gällande leveransförseningar.

Returer

Returer sker på din egen bekostnad utom om artikeln är defekt eller om vi har packat fel. Returer ska skickas som brev eller paket, inte mot postförskott. Vid byten betalar vi den nya frakten från oss till dig. Va noggrann med att få kvitto när du lämnat in returen, detta är ditt bevis att du returnerat varan. 14 dagars öppet köp

Vi följer distansavtalslagen och därmed har du rätt att returnera beställda varor utan att ange någon anledning. Du ångrar ditt köp genom att inom 14 dagar från att du mottagit din beställning (eller större del av) meddela oss. Artikeln ska returneras väl emballerad, i fint skick och i originalkartong.

Om du som kund har hanterat artikeln i större utsträckning än vad som är nödvändigt för att fastställa dess egenskaper eller funktion och detta lett till att artikeln som returneras är mindre värd, har vi rätt att dra av en summa motsvarande artikelns värdeminskning på det belopp som ska återbetalas. Värdeminskningen bedöms från fall till fall. Vi godkänner inte returer om produkten/ produktena är brutna/ öppnade.  

Returer skickas till:

Hemply Balance
Högåsvägen 12
131 47 Nacka
Stockholm

Återbetalning

Om du nyttjar din ångerrätt betalar vi tillbaka vad du har betalat för artikeln snarast eller senast inom 30 dagar från den dag då vi tog emot artikeln. Du får själv betala returkostnaderna när du sänder tillbaka artikeln.

Läs mer om distansavtalslagen hos Konsumentverket: http://www.konsumentverket.se/

Integritetspolicy

När du lägger din beställning hos oss behöver du uppge vissa personuppgifter. I samband med din beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja avtalet gentemot dig. Enligt dataskyddsförordningen (GDPR) kan du som kund när som helst begära utdrag, ändring eller radering av dessa uppgifter. Kontakta oss i så fall via e-post.

Vi sparar följande persondata om våra kunder:

Kunder: Förnamn, Efternamn, Företag/organisation, E-post, Person-/org.nr, Momsnummer, Adress, Postnummer, Ort, Land, Telefonnummer.

Beställningar: ip-adress, E-post, , Person-/orgnr, Momsnummer, Adress, Företag, Förnamn, Efternamn, Adress, Postnummer, Ort, Telefonnummer.

Scroll Up